GRATIS
PROEFLES

Individueel fitness bij The Gym Haren in Haren

We hoeven jou niet meer uit te leggen dat je eerder resultaten behaalt, als je naar een doel toewerkt. Met name een doel dat past bij je mogelijkheden, fysieke belastbaarheid en om en nabij de periferie van je comfort zone. Wij bieden jou de tools en begeleiding die je nodig hebt om je doelen te bereiken. Fitnessapparaten, materiaal om "functioneel" te trainen en volop bewegingsruimte om je eigen ding te doen! 

Geen ervaring met sporten? Geen probleem! Wij helpen jou op gang! De eerste 3 keer dat je komt staat er een instructeur voor je klaar om je op weg te helpen.

 

Maak gratis kennis met fitness bij The Gym Haren

Vraag direct online een Gratis Proefles Fitness aan via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

 


 

 

The Gym Haren is dé plek voor betaalbaar fitness, groepslessen en personal training. Bij The Gym Haren ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Start met een Gratis Proefles en maak kennis met de fijne sfeer bij The Gym Haren!

PERSONAL TRAINING

PERSONAL TRAINING

100% aandacht voor jou en jouw doelen. Probeer personal training nu zelf

MEER INFORMATIE

GROEPSLESSEN

GROEPSLESSEN

Samen sporten is leuker! Samen bewegen, samen naar je doel werken en samen plezier hebben.

MEER INFORMATIE

Be Bold.
Be Fun.
Be You.
Join the Club!

The Gym filosofie zie je terug in onze sportschool: deze is functioneel ingericht zodat hij breed inzetbaar is en jij voldoende ruimte hebt om je ding te doen! Hulp nodig? Vraag onze trainers het hemd van het lijf. Ervaar The Gym Haren nu met een Gratis Dagpas

MEER INFORMATIE