GRATIS
PROEFLES

PowerMama Groepslessen

Groepslessen PowerMama

Tijdens de PowerMama trainingen ga jij, als deelnemer niet alleen bewegen maar leer je ook veel over verantwoord sporten en bewegen tijdens en na de zwangerschap.
Dit wordt gedaan door tijdens de trainingen ook theoretische uitleg te geven over veranderingen van het lichaam, herkennen van ‘rode vlaggen’, bewegen in het dagelijks leven, klachten te bespreken en oplossingen te geven.

Tijdens de 45 minuten groepsles wordt er in groepsverband getraind. Jij maakt contacten voor de rest van je leven.  Natuurlijk is er na de groepsles ruimte voor een lekkere kop thee. 

Daarnaast zijn de voordelen van een PowerMama groepsles:

Beweging/sterker worden:
8 weken lang ben je aan het sporten, je wordt sterker, werkt aan je kracht en conditie, balans en coördinatie. Je blijft sterk en fit tijdens je zwangerschap of herstelt op verantwoorde wijze na je bevalling.

Coaching:
Je wordt begeleid door een coach die verstand heeft van training tijdens en na de zwangerschap waardoor je met een gerust hart mee kunt doen en weet dat alles veilig en verantwoord is.

Kennis: 
Het PowerMama programma is veel meer dan 8 weken sporten: je leert in 8 weken alles wat je nodig hebt om veilig en verantwoord te bewegen tijdens en na de zwangerschap, niet alleen in de gym maar ook in het dagelijks leven. Hierbij kun je denken aan tillen en dragen van je kindje, juiste houding bij (op)staan, zitten en liggen, duwen van de kinderwagen, tillen van de boodschappen, noem maar op. Ook zijn ademhaling en ontspanning een belangrijk element.

Sociaal:
Je volgt het programma samen met andere (aanstaande) moeders uit jouw regio. Hierdoor creëer je een netwerk dat zowel leuk als belangrijk kan zijn in de jaren daarna. Wij zien vaak bij dit soort cursussen dat vrouwen nog jaren contact houden met elkaar en een hechte band ontwikkelen.

Wil jij graag persoonlijk getraind worden? Dan hebben we de mogelijkheid om PowerMama Personal Training aan te bieden.
 

Maak gratis kennis met PowerMama Groepslessen bij The Gym Haren

Vraag direct online een Gratis Proefles Fitness aan via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

 

 

 

 

The Gym Haren is dé plek voor betaalbaar fitness, groepslessen en personal training. Bij The Gym Haren ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Start met een Gratis Proefles en maak kennis met de fijne sfeer bij The Gym Haren!

PERSONAL TRAINING

PERSONAL TRAINING

100% aandacht voor jou en jouw doelen. Probeer personal training nu zelf

MEER INFORMATIE

VRIJ SPORTEN

VRIJ SPORTEN

Fitnessapparaten, goede begeleiding en volop bewegingsruimte om je eigen ding te doen!

MEER INFORMATIE

GROEPSLESSEN

GROEPSLESSEN

Samen sporten is leuker! Samen bewegen, samen naar je doel werken en samen plezier hebben.

MEER INFORMATIE

Be Bold.
Be Fun.
Be You.
Join the Club!

The Gym filosofie zie je terug in onze sportschool: deze is functioneel ingericht zodat hij breed inzetbaar is en jij voldoende ruimte hebt om je ding te doen! Hulp nodig? Vraag onze trainers het hemd van het lijf. Ervaar The Gym Haren nu met een Gratis Dagpas

MEER INFORMATIE
Geplaatst op 2023-01-22

Krachtvoer - Clubblad The Gym Haren

Ons blad is live en daar zijn we trots op.  Online kijken? Dat kan ee...