GRATIS
PROEFLES

PowerMama Personal Training

PowerMama Personal Training


Janneke, The Gym Haren haar eigen PowerMama, is een gecertificeerd trainster om jou verder te helpen gedurende en na je zwangerschap. 
Tijdens de Personal Training heeft zij enkel oog voor jou en zal je helpen met bewegen en je fit te laten voelen in je lichaam. 


Deelnemen? 

Deelnemers aan PowerMama bewegen tot minimaal 38 weken zwangerschap op een veilige en verantwoorde manier en na afloop van Powermama (binnen 1 jaar na de bevalling) zijn vrouwen terug op niveau van voor de zwangerschap, zodanig dat ze mee kunnen doen aan regulier sport- en beweegaanbod door het hebben van voldoende kennis, fysieke en mentale fitheid en motivatie.

Doel

PowerMama Personal Training is er voor alle vrouwen die willen sporten tijdens en na de zwangerschap en voor vrouwen die langer geleden bevallen zijn en nog zwangerschapsgerelateerde klachten hebben.
 

Maak gratis kennis met PowerMama PT bij The Gym Haren

Vraag direct online een Gratis Proefles Fitness aan via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

 

 

 

 

The Gym Haren is dé plek voor betaalbaar fitness, groepslessen en personal training. Bij The Gym Haren ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Start met een Gratis Proefles en maak kennis met de fijne sfeer bij The Gym Haren!

PERSONAL TRAINING

PERSONAL TRAINING

100% aandacht voor jou en jouw doelen. Probeer personal training nu zelf

MEER INFORMATIE

VRIJ SPORTEN

VRIJ SPORTEN

Fitnessapparaten, goede begeleiding en volop bewegingsruimte om je eigen ding te doen!

MEER INFORMATIE

GROEPSLESSEN

GROEPSLESSEN

Samen sporten is leuker! Samen bewegen, samen naar je doel werken en samen plezier hebben.

MEER INFORMATIE

Be Bold.
Be Fun.
Be You.
Join the Club!

The Gym filosofie zie je terug in onze sportschool: deze is functioneel ingericht zodat hij breed inzetbaar is en jij voldoende ruimte hebt om je ding te doen! Hulp nodig? Vraag onze trainers het hemd van het lijf. Ervaar The Gym Haren nu met een Gratis Dagpas

MEER INFORMATIE
Geplaatst op 2023-01-22

Krachtvoer - Clubblad The Gym Haren

Ons blad is live en daar zijn we trots op.  Online kijken? Dat kan ee...