GRATIS
PROEFLES

Personal training bij The Gym Haren in Haren

Elk lid kan gebruik maken van persoonlijke begeleiding om een goede kickstart te geven aan zijn of haar tijd hier. Wil je echter elke training doen met jouw eigen persoonlijke trainer? Ook aan deze wens kunnen wij voldoen. 

Hoewel Personal Training niet binnen het abonnement valt, is het zeker de moeite waard om het een keer te proberen. Het geeft je een vliegende start, waarna je het sporten zelfstandig en met de juiste motivatie kunt voortzetten. Goed nieuws, onze Personal Trainers hanteren het “pay what you want” principe voor de eerste drie personal trainingen. Zo bepaal jij wat je het waard vindt.

Maak kennis met personal training bij The Gym Haren

Vraag direct online een intake aan via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

 

 

 

 

 

The Gym Haren is dé plek voor betaalbaar fitness, groepslessen en personal training. Bij The Gym Haren ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Start met een Gratis Proefles en maak kennis met de fijne sfeer bij The Gym Haren!

VRIJ SPORTEN

VRIJ SPORTEN

Fitnessapparaten, goede begeleiding en volop bewegingsruimte om je eigen ding te doen!

MEER INFORMATIE

GROEPSLESSEN

GROEPSLESSEN

Samen sporten is leuker! Samen bewegen, samen naar je doel werken en samen plezier hebben.

MEER INFORMATIE

Be Bold.
Be Fun.
Be You.
Join the Club!

The Gym filosofie zie je terug in onze sportschool: deze is functioneel ingericht zodat hij breed inzetbaar is en jij voldoende ruimte hebt om je ding te doen! Hulp nodig? Vraag onze trainers het hemd van het lijf. Ervaar The Gym Haren nu met een Gratis Dagpas

MEER INFORMATIE